Εφύρα (διώροφη κατοικία)

Η κατοικία Εφύρα έχει δύο επίπεδα.

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι.

Ισόγειο

Στο ισόγειο υπάρχει ένας κοινός χώρος για καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα, εξοπλισμένος με άνετα έπιπλα, κτιστούς καναπέδες, τζάκι, τραπέζι φαγητού για έξι άτομα και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Το δάπεδο είναι από πέτρα σε βυζαντινό πλέξιμο. Ένα (1) επί πλέον άτομο κατόπιν ζήτησης, μπορεί να φιλοξενηθεί σε αναδιπλούμενο κρεβάτι σε αυτόν τον κοινό χώρο στο ισόγειο.

Όλες οι εξωτερικές πόρτες ανοίγουν σε πλακόστρωτες βεράντες είτε σκιαζόμενες με καλαμωτές είτε ανοικτές για ηλιοθεραπεία. Από όλες τις πλευρές υπάρχει υπέροχη θέα και ειδικά από τις δυτικές τα απογεύματα μπορεί κανείς να θαυμάσει τα πολύχρωμα δειλινά.

Οι βεράντες είναι εξοπλισμένες με ένα μεταλλικό τραπέζι, δύο καρέκλες σκηνοθέτη, δύο ξαπλώστρες, και μία αιώρα ώστε ο επισκέπτης να απολαυάνει τον ήλιο, την θέα, το δειλινό πίνοντας το ποτό του, ή τον καφέ του. Στην άκρη της βεράντας υπάρχει μία βρύση κρύου νερού.

1ος όροφος

Στον όροφο υπάρχει ένα δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (2 άτομα) και ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια (2 άτομα) και το μπάνιο. Τα δάπεδα των χώρων αυτών είναι στρωμένα με πλακάκια. Τα υπνοδωμάτια έχουν ξύλινο, ψηλό ταβάνι. Το δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι έχει ένα μικρό δυτικό μπαλκόνι με εξαίρετη θέα στη θάλασσα και τους τριγύρω λόφους.

Προσφέρεται δωρεάν η ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (Wi-Fi) και μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου εντός του κτήματος.

Σας αρέσουμε;

Παρακαλούμε κάνετε κράτηση εδώ:

Σας αρέσουμε;

Παρακαλούμε κάνετε κράτηση εδώ:

contact@ilisvillas.com