Υρμίνη (ισόγειος κατοικία)

Η μεσαία κατοικία Υρμίνη είναι μονόροφη, όλη ισόγειος.

Όλοι οι χώροι είναι κλιματιζόμενοι.

Ο κοινός χώρος για καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα έχει ωραίο ξύλινο ψηλό ταβάνι και είναι εξοπλισμένος με άνετα έπιπλα, κτιστούς καναπέδες, τζάκι, τραπέζι φαγητού για έξι άτομα και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Το δάπεδο είναι από πέτρα σε βυζαντινό πλέξιμο. Ένα (1) επί πλέον άτομο κατόπιν ζήτησης, μπορεί να φιλοξενηθεί σε αναδιπλούμενο κρεβάτι σε αυτόν τον κοινό χώρο.

Τα δάπεδα των υπνοδωματίων με το διπλό κρεβάτι και τα δύο μονά όπως και το μπάνιο είναι στρωμένα με πλακάκια. Το δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι έχει ένα μικρό δυτικό μπαλκόνι με εξαίρετη θέα στη θάλασσα και τους τριγύρω λόφους και συνδέεται από την μία πλευρά με την μεγάλη δυτική βεράντα και από την άλλη οδηγεί στην πέτρινη σκάλα που μας ανεβάζει στην ιδιωτική ταράτσα που σκιάζεται με καλαμωτή, (πάνω από τα υπνοδωμάτια). Δεν μπορείτε να φανταστείτε την θέα από εδώ!!!

Όλες οι εξωτερικές πόρτες ανοίγουν σε πλακόστρωτες βεράντες είτε σκιαζόμενες με καλαμωτές είτε ανοικτές για ηλιοθεραπεία. Από όλες τις πλευρές υπάρχει υπέροχη θέα και ειδικά από τις δυτικές τα απογεύματα μπορεί κανείς να θαυμάσει τα πολύχρωμα δειλινά.

Οι βεράντες είναι εξοπλισμένες με ένα μεταλλικό τραπέζι, δύο καρέκλες σκηνοθέτη, δύο ξαπλώστρες, και μία αιώρα ώστε ο επισκέπτης να απολαυάνει τον ήλιο, την θέα, το δειλινό πίνοντας το ποτό του, ή τον καφέ του. Στην άκρη της βεράντας υπάρχει μία βρύση κρύου νερού.

Προσφέρεται δωρεάν η ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (Wi-Fi) και μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου εντός του κτήματος.

Σας αρέσουμε;

Παρακαλούμε κάνετε κράτηση εδώ:

contact@ilisvillas.com